My weekly boyfriend ~ Week 32

Rég hoztam már heti pasit, de most úgy éreztem Kiera Cass Eikko-ja érdemes a figyelemre. A Párválasztó sorozatban Erikként ismerjük meg, így a skandináv származása miatt sokszor a True Blood sorozat Erikjével kapcsoltam össze magamban az arcát ;-)



A Párválasztó első generációja után a Heir című kötetben megismerhettük a felnövekvő nemzedéket. A Koronában pedig az éppen aktuális Párválasztó finishe a téma. Maga a Párválasztó nem adott számomra pluszt az alaptörténethez, inkább a disztópikus háttértörténet az, ami mélyebb színezetet kapott általa. Mi történt Maxon uralkodása alatt, mi változott és mi az, amin nem tudott segíteni...

De lássuk csak, mi az, ami miatt Erikre esett a választásom :)


Neve: Erik / Eikko Petteri Koskinen
Állampolgársága: finn
Foglalkozása: tolmács
Jelenlegi munkaadója: Sir Henri Jaakoppi
Lakhelye: Swendway
Szerencsehozó ékszere: a dédnagymamája gyűrűje


Amitől megborzongnék: ha egy reggelre eltűnne a kerékpáromból néhány csavar.
Amivel megnevettetne: egy finn magánnyelvlecke

Az első feladat az volt, hogy megtanuljak elszámolni tizenkettőig, és így meg tudjam mondani, hány óra van. Az egyszerű feladatra meredtem, és azonnal szörnyű zavarba jöttem. Másra sem tudtam gondolni, csak arra, hogy a szavak mintha messze nem tartalmaztak volna elegendő magánhangzót, ha pedig egy véletlenül mégis vette magának a fáradságot, hogy felbukkanjon, akkor garantáltan rossz helyre került.

Legyen saját párválasztós könyvjelződ :)



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei


Könyvek, filmek, sorozatok

Amiről megmondom a magamét...

Akik adnak a véleményemre:

Üzemeltető: Blogger.