Fringe S05E07 - A rejtély 5. évad 7. epizód



A véleményem erősen SPOILERES!!!

Megvallom, a negyedik évad végére már annyira erőltetettnek éreztem a sorozatot, hogy úgy véltem, a befejező évad ezek után megváltás lesz. De ez a rész, egyszerűen annyira pörgős és izgalmas volt, annyira több síkon kellett hozzá végre megint gondolkozni, hogy felcsillant egy halvány reménysugár, talán régi fényében tündökölve érhet véget ez a nagyszerű sorozat.

A legkedvencebb karakterem még mindig Walter, aki egyszerűen zseniálisan hozza az őrült tudós szerepét. Annyira hiteles és szakadok meg a röhögéstől az egyébként csontig lerágott poénokon. A legváratlanabb helyzetekben beszambázik meztelenül, hallgatja a poros lemezeit vagy épp lehetetlen kajákat készít, az pedig, hogy szegény Astrid nevét sose tudja, és mindig totál mást mond helyette... :D :D :D Imádom!!! :)

Ugyebár Peter beültette magának a "megfigyelő-kütyüt", hogy a saját módszerükkel próbálják meg legyőzni őket, így állva bosszút a lányuk elvesztése miatt. Hidegrázósan jó színész, úgy hozza az átváltozóban lévő megfigyelő karaktert, hogy döbbenet! A beszéde, a mimikája, az testtartása, a mozgása, brrrrrrrr xD

Ninának nagyon örültem, hogy felbukkant, jól áll neki az ősz hajszín. :)

Olivia viszont kicsit háttérbe van szorulva mostanában. Csak úgy van. Nézi bambán, hogy mi folyik körülötte. Nem jellemző rá ez a tétlenség. Furcsállottam, hogy csak fogta magát és elment, amikor megtudta mit tett magával Peter. Remélem ez változni fog a következő részben. Nagyon várom. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei


Könyvek, filmek, sorozatok

Amiről megmondom a magamét...

Akik adnak a véleményemre:

Üzemeltető: Blogger.