Júliusban várom

Ebben a hónapban is kiemelnék egy-egy általam nagyon várt könyvet, mozifilmet, dvd-megjelenést.

Könyv:

Jus Accardo: Toxic – Mérgezés (Denazen #2)

Várható megjelenés (az Elit team számára):
július 15.


Fülszöveg:
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Mikor a Sumrun éjszakáján egy Hatos megmenti Kale életét, figyelmezteti, hogy ennek következményei lesznek. Egy csere. Valamit adniuk kell a fiú visszanyert életéért cserébe. De Dez nem is sejtette, hogy épp azt az egy dolgot veszíti majd el, amiért bármit megadna… És nem elég, hogy Dez elveszíti Kale érintése elleni immunitását, az a Hatos, aki segít megtanítani Kale-nek, hogyan tudja irányítani a képességét, az első pillanattól kezdve odavan a srácért. Jöhet még ennél is rosszabb? Igen, Jade meg tudja érinteni Kale-t. De most a csábító Dez legkisebb problémája.

Kiadó: Könyvmolyképző
Sorozat: Vörös Pöttyös

Mozi:

A helyi kis mozink vetíteni fogja a Csillagainkban a hibát, így nézzétek el nekem, de másra se tudok gondolni. :) Leírás és trailer itt található.

DVD/ BD

Non-Stop
(amerikai-francia akcióthriller, 106 perc, 2014)




Főszereplők:
Liam Neeson (Bill Marks)
Julianne Moore (Jen Summers)

Történet:
Bill Marks (Liam Neeson) szövetségi légi marsallként ingázik a New York és London közti non-stop járaton. Egy átlagos útnak indult ez a napja is, amikor a telefonjára egy fenyegető sms-t kap: 20 percenként megölnek egy utast a fedélzeten, ha nem utalnak át 150 millió dollárt egy megadott bankszámlára. Egyedül Marks az, aki aggódik az utasok életéért, a pilóta és a teljes legénység meg van róla győződve, hogy az Atlanti-óceán felett nem érheti őket baj. Az első gyilkosság után pánik tör ki a fedélzeten. A marsall próbálja kézben tartani az káosz uralta helyzetet, de egy nem várt fordulat felforgatja az eseményeket: az FBI, az Interpol, és még a Fehér Ház is azzal vádolja Marksot, hogy ő az, aki eltérítette a non-stop járatot. Senki nem hisz a marsallnak, pedig az idő egyre fogy, és már senki nincs biztonságban.

Trailer:



Forgalmazza: Pro Video Film & Distribution Kft.
Megjelenés: Július 2.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei


Könyvek, filmek, sorozatok

Amiről megmondom a magamét...

Akik adnak a véleményemre:

Üzemeltető: Blogger.