Lakatos Levente - A tiltás gyönyöre (Szigor #1-4.)Kiadási adatok: (az adatok a Libri.hu kiadó oldaláról származnak)

Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.
Oldalak száma:337
Borító:PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN:9789633108321
Kiadás éve:2016

Fülszöveg:

A népszerű e-könyv sorozat alapján
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi? 
Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot. 
Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?
Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente a Bomlás, a Szeress jobban!, és számos egyéb sikerkönyv szerzője eddig e-könyvben kiadott népszerű sorozata vadonatúj részekkel kiegészítve végre papírkötésben is a rajongók kezébe kerülhet. 
Figyelem, a politikai zsarolással, érzelmi játszmákkal és buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!

A borító szinte megegyezik a Megrepedt álarc borítójával, ami a sorozat első e-book kiadványa volt. (olvashatsz róla bővebben ITT!) A vörös betűk nemesebb hatású aranyra cserélődtek.

Az újraolvasás és a viszontlátás örömével egyetemben vettem a kezembe Lakatos Levente újabb könyvét, hiszen a sorozat első kötetét épp egy éve olvashattam. Ebből adódóan, utólag bevallom, úgy gondoltam, hogy elegendő lesz az első ~50 oldalt csak úgy átlapozni, hiszen amúgy is alig vártam már, hogy a történet folytatását olvassam, de egyszerűen elfelejtettem átlapozni, annyira belefeledkeztem a cselekménybe ismét.

Akik ismernek, azok tudják, hogy mennyire nem szeretek spoilerezni, mert én magam sem szívesen olvasok olyan véleményeket, ahol szinte rövidített olvasmányként kapja az ember kézhez a storyt. Ez a könyv kicsit jobban engedi láttatni a szereplők életét, hétköznapjait. Mellékszereplőkből sincs hiány, a kedvencem Éva, Liza provokatív barátnője, bár azt hiszem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül... Megismerjük Igor közvetlen munkatársait is és bepillantást kapunk abba a munkába, ami a Megrepedt álarc végén, mint váratlan fordulat letaglózott. Jó, hogy változó szemszögből láthatjuk az eseményeket, egyszer Liza, máskor pedig Szigor bőrébe bújva. Függővégben azonban most sincs hiány, Szigor bekeményített :)

Az éjszakák arra vannak, hogy kimondj dolgokat, amiket holnap már nem mondanál.

Levente könyvei mindig szókimondóak: pont annyira mocskos, hogy ne legyen ízléstelen, éppen olyan dózisban adagolja a szenvedélyt, az erotikát és a humort, mint egy mesterszakács a legféltetettebb fűszereit. Ezúttal sincs ez másképp. A szereplői nem félnek megszerezni, amire vágynak, és megtanulják meg is fogalmazni azt. A világ legnagyobb ámítása a gondolatolvasó partner, de ha az ember jól fogalmazza meg a vágyait, az majdnem olyan jó, ha nem jobb (!), hiszen így hozzáadódik valami plusz a kapcsolathoz, a meglepetésfaktor. Nekem ez a Tiltás gyönyöre.
Soha nem értettem, miért elítélendő bárminemű szexuális kísérletezés, melyet az aktus minden résztvevője élvez. Miért válik cafka abból a nőből, aki kalandvágyó az ágyban, és nem háton fekve, illatozó virágoskertbe képzelve magát engedi a combja közé a férfit?

Egy nő, csak a megfelelő férfi mellett tud igazán nő lenni, aki nem elnyomni akarja, hanem -költői rébuszokban szólva- a tenyerén hordozza őt. Aki mellett nem lesz a kapcsolat lapos, nem lesz a nőből savanyú uborka, aki mellett egy lány kivirul és nagybetűs NŐ lesz. De a legtöbb emberek közötti kapcsolatra  igaz ez valamilyen szempontból.

Összes apró mozdulatával megöl, majd feltámaszt, mintha a karjában pusztulna el hétköznapi önmagam, és fesztelen nőként születnék újjá.

Kíváncsian várom Levente a későbbiekben hogy csűri-csavarja majd a szálakat, milyen sorsot szán Lizának és Igornak, valamint Sándor történetét is várom, össze tudja-e majd egyeztetni a politikai karrierjét a magánéletével.

Ha felkeltettem a figyelmedet és te is szívesen elolvasnád a könyvet, azt megteheted a Libri Kiadó honlapján.

Beleolvasnál? ITT EZT IS MEGTEHETED!

Köszönet a Libri Kiadónak és Lakatos Leventének, hogy olvashattam A tiltás gyönyörét!
Ezekre a könyvekre kerítek sort hamarosan:
Leiner Laura: Nélküled (Bexi #4)
Diana Gabaldon: Utazó (Outlander #3)
Kurt Vonnegut: Az ötös számú vágóhíd

by Reelka0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei


És aki ezt mondja:

Saját fotó

Többet van a kezemben könyv, mint hajvasaló, mégis egyenes a hajam... :D

Könyvek, filmek, sorozatok

Amiről megmondom a magamét...

Akik adnak a véleményemre:

Üzemeltető: Blogger.